Tenderi për inventar e uli në bankën e të akuzuarit ish-kryetarin e komunës së Kllokotit

  Sasha Mirkoviq, ish-kryetar i komunës së Kllokotit, tani nënkryetar i komunës, dhe Elbasan Alidema, Beqir Selimi, Nebahate Pira dhe Strahinja Steviq janë ulur në bankën e të akuzuarëve për t`u ballafaquar me aktakuzën për keqpërdorim të detyrës zyrtare me tenderë. Sipas Prokurorisë, i akuzuari Sasha Mirkoviq në cilësinë e kryetarit të komunës së Kllokotit … Continue reading Tenderi për inventar e uli në bankën e të akuzuarit ish-kryetarin e komunës së Kllokotit