Stomatologu akuzohet se vodhi karrigen QMF-së dhe e dergoi në shtëpi

Dështon të mbahet seanca kundër stomatologut të Qendrës së mjekësisë familjare, Valdet Lajqi, i cili akuzohet nga Prokuroria se i shkaktoi dëm Qendrës së Mjekësisë Familjare duke marrë një karrige stomatologjike për ordinancën e tij private. Arsyeja e dështimit të kësaj seance ishte mungesa e mbrojtëses se të akuzuarit Valdet Lajqi, avokate Kosovare Kelmendi. Stomatologun, … Continue reading Stomatologu akuzohet se vodhi karrigen QMF-së dhe e dergoi në shtëpi