Rrëfimi i menaxherit të lokalit ku u vra Elvedin Ibrahimi

Dardan Shabani, i akuzuar për vrasjen e Elvedin Ibrahimit, si dhe dy të akuzuarit tjerë Meriton Murseli dhe Albion Ahmeti, të cilët në këtë rast akuzohen për pjesëmarrje në rrahje, dhe lëndim të lehtë trupor, janë ballafaquar me rrëfimin e dëshmitarit Pashtrik Nuredini. Sipas Prokurorisë Dardan Shabani me datë 15 Qershor 2018 rreth orës 22:10 … Continue reading Rrëfimi i menaxherit të lokalit ku u vra Elvedin Ibrahimi