Rrëfimi i dëshmitarit në rastin ‘Stenta 2’

Procesi gjyqësor në rastin ‘Stenta 2′ ndaj 41 doktorëve dhe infermier, të akuzuar ka vazhduar sot në Gjykatën e Prishtinës Trupi gjykues e refuzoi propozimin e avokatit Arianit Koci, mbrojtës i të akuzuarit Elsedin Muhaxheri, në bazë të dispozitave ligjore se pas hyrjes në fuqi të ligjit me të cilin është themeluar Departamenti Special të … Continue reading Rrëfimi i dëshmitarit në rastin ‘Stenta 2’