Prokurori kërkon dënimin e Agron Mustafës, Rexhë Gjonbalajt dhe Ejup Qerimit në rastin e PTK-së

Në gjykimin e ish-kryeshefave të PTK-së Ejup Qerimi, Agron Mustafës dhe ish-kryetarit të Bordit të Telekomit Rexhë Gjonbalaj u dha fjala përfundimtare. Prokurori i rastit, Naim Abazi, fjalën përfundimtare e kishte përgatitur me shkrim. Në fjalën e tij para trupit gjykues Abazi, tha se gjatë seancës janë vërtetuar pretendimet e Prokurorisë Speciale se PTK-ja është … Continue reading Prokurori kërkon dënimin e Agron Mustafës, Rexhë Gjonbalajt dhe Ejup Qerimit në rastin e PTK-së