Përvetësimi i 273 mijë eurove, dëshmitari: I akuzuari tërhoqi para dhe nuk i regjistroi

Në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar gjykimi i Serbolub Dimitrijeviqit, i cili akuzohet se si kontabilist i firmës “Auto Moto Drushtvo” dhe “Auto Moto Remont” ka përvetësuar mbi 273 mijë euro. Në seancën e sotme u dëgjua dëshmia e ekspertit Naser Rusinovci dhe dëshmitarit Dragisha Stefanoviq. Eksperti Rusinovci ka thënë se  i pandehuri Dimitrijeviq e … Continue reading Përvetësimi i 273 mijë eurove, dëshmitari: I akuzuari tërhoqi para dhe nuk i regjistroi