Pasaportat e kafshëve e ulin në bankën e të akuzuarit veterinarin nga Ferizaj

Mexhid Haxhimusa dhe Artan Pajaziti janë deklaruar të pafajshëm sot në Gjykatën e Gjilanit, kur u ulën në bankën e të akuzuarit. I pari po akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare e i dyti për moslajmërim të një vepre penale. “Unë nuk e kam kryer këtë vepër penale dhe nuk e kam keqpërdorur pozitën zyrtare”, … Continue reading Pasaportat e kafshëve e ulin në bankën e të akuzuarit veterinarin nga Ferizaj