Ish-zyrtari i gjendjes civile në Gjakovë, mohon akuzat e Prokurorisë

Ish-zyrtari i gjendjes civile në Gjakovë, Shkelzen Ahmeti, i cili po akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumentit zyrtar, u deklarua i pafajshëm. Në pyetjen e gjyqtarit Gëzim Pozhegu se a e pranon fajësinë për akuzat e Prokurorisë? “Jo, nuk e pranoj”- u përgjigj Shkelzen Ahmeti. Sipas aktakuzës Shkelzen Ahmeti po akuzohet … Continue reading Ish-zyrtari i gjendjes civile në Gjakovë, mohon akuzat e Prokurorisë