Ish-ministrat e Qeverisë “Thaçi 2” sot dalin në gjyq për “faljen e hidrocentraleve”

Ish ministrat Besim Beqaj, Mimoza Kusari-Lila, Dardan Gashi, Nenad Rashiq, ish-drejtori i KEK-ut, Arben Gjuka si dhe 14 persona zyrtarë, pritet të dalin sot para gjykatës, nën akuzën për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar. Aktakuza është ngritur për faljen e katër hidrocentraleve gjatë privatizimit të rrjetit të distribuimit të KEK-ut, proces ky i zhvilluar … Continue reading Ish-ministrat e Qeverisë “Thaçi 2” sot dalin në gjyq për “faljen e hidrocentraleve”