I akuzuari për lejimin e ndërtimeve pa leje në Pejë përballet me fjalët e dëshmitarit

Në seancën e sotme kundër Demë Dashit, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, është vazhduar me mbrojtjen e të akuzuarit. I pyetur nga kryetari i trupit gjykues, gjyqtari Sali Berisha, se sipas vendimit të kryetarit të komunës, ku përfshihet dhënia e propozimeve për rrënim si dhe përmbarim të vendimit, kujt i jepet një propozim … Continue reading I akuzuari për lejimin e ndërtimeve pa leje në Pejë përballet me fjalët e dëshmitarit