I akuzuari në rastin e plagosjes së Azem Vllasit, flet për redaktimin e librit ‘Lufta e Pambaruar’

Marrja në pyetje e të akuzuarit në rastin e plagosjes së avokatit Azem Vllasi, Sadri Ramabaja ka përfunduar. I akuzuari Ramabaja ka deklaruar se “Arsyet pse jam këtu sot janë bindjet e mia politike dhe përgatitjet e mija super profesionale”. Gjykatësi Vesel Ismajli, e pyeti të akuzuarin Ramabaja se “Duke marr parasysh përgatitjet tuaja profesionale … Continue reading I akuzuari në rastin e plagosjes së Azem Vllasit, flet për redaktimin e librit ‘Lufta e Pambaruar’