I akuzuari dhe i dëmtuari rrëfejnë nga sa plumba i shkrepën kundër njëri-tjetrit

Ka përfunduar gjykimi kundër Sadik Hajdarajt, i cili akuzohet për vrasje të rëndë në tentativë ndaj të dëmtuarit Burim Lushaj dhe për armëmbajtje pa leje, dhe kundër Burim Lushajt, i cili akuzohet për përdorim të armës ose mjetit të rrezikshëm. Në seancën e sotme gjyqësore u dëgjuan në cilësinë e dëshmitarëve 3 persona, të akuzuarit … Continue reading I akuzuari dhe i dëmtuari rrëfejnë nga sa plumba i shkrepën kundër njëri-tjetrit