Gruaja e Sami Lushtakut negocion pranimin e fajësisë për lehtësim të arratisjes së burrit nga QKUK

Në gjykimin ndaj Sami Lushtakut për arratisjen nga QKUK-ja, gruaja e tij dhe e bashkë-akuzuara, Mervete Hasani Lushtaku, negocion me Prokurorinë për pranimin e fajësisë. Me të filluar seanca prokurorja speciale Florije Shamolli, i propozoi gjykatës që seanca e sotme të ndërpritet për shkak se me të akuzuarën Mervete Lushtaku kanë filluar bisedimet për marrëveshjen … Continue reading Gruaja e Sami Lushtakut negocion pranimin e fajësisë për lehtësim të arratisjes së burrit nga QKUK