Gjykimi për krime lufte: Dëshmitarja flet për vrasjen e burrit dhe kunatit në Pejë në mars 1999

Në gjykimin ndaj Zoran Gjukiqit, i akuzuar për krime lufte në lagjen ‘Kristal’ të Pejës, u dëgjua dëshmitarja Mihrije Zeqiraj. Ajo në cilësinë e dëshmitares për gjykatës rrëfeu se çfarë kishte ndodhur ditën e 29 marsit të vitit 1999 në këtë lagje. “Më datën 29 mars të vitit 1999 kemi qenë në shtëpi me burrin … Continue reading Gjykimi për krime lufte: Dëshmitarja flet për vrasjen e burrit dhe kunatit në Pejë në mars 1999