Gjykimi për kontrabandim me emigrantë, të akuzuarit e pranojnë fajësinë

Tetë të akuzuarit për kontrabandim me migrantë: Shani Sahitaj, Bejtullah Bytyqi, Sefedin Bezeraj, Lulëzim Bajrami, Bashkim Vladi, Premton Harxhi, Musaj Krasniqi dhe Emrush Gashi, e kanë pranuar fajësinë në Gjykatë. Të akuzuarit janë deklaruar fajtorë pasi prokurori special Haki Gecaj e rikualifikoi aktakuzën ndaj tyre, duke hequr dorë nga ndjekja për krim të organizuar dhe … Continue reading Gjykimi për kontrabandim me emigrantë, të akuzuarit e pranojnë fajësinë