Gjykimi i Qemajl Mustafës: Mungon një i akuzuar shtyhet seanca

Në mungesë të dëmtuarit dhe të akuzuarit Avdyl Pireva, Gjykata e Pejës ka dështuar të vazhdojë procesin gjyqësor ndaj ish kryetarit të Gjilanit Qemajl Mustafa dhe 37 të akuzuarve të tjerë. Mustafa akuzohet nga Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës se ka marrë pjesë në aktivitete kriminale të grupit të organizuar të përbërë prej 38 … Continue reading Gjykimi i Qemajl Mustafës: Mungon një i akuzuar shtyhet seanca