Rrëfimi i vëllait për vrasjen e motrës nga dhëndri i akuzuar

Në gjykimin e Xhafer Shkodrës, i akuzuar për vrasjen e gruas, ka dhënë dëshminë miku i të akuzuarit (vëllai i viktimës, Rabe Shkodra) Din Ademaj. Ai tregoi se motra e tij me dëshirë e kishte marrë burrin e saj dhe se ishte befasuar kur kishte dëgjuar për vrasjen. “Qejfi jonë atëherë nuk ka qenë që … Continue reading Rrëfimi i vëllait për vrasjen e motrës nga dhëndri i akuzuar