Ndrecaj sillet në Gjykatë i lidhur me zinxhirë në duar dhe këmbë

Pjetër Ndrecaj, i akuzuari për vrasjen e bashkëshortes dhe vajzës së tij, u soll i prangosur në këmbë e duar nga zyrtarët policorë në Gjykatën e Gjakovës. Me të filluar seanca, avokati i palës së dëmtuar Isa Osdautaj, kërkoi përjashtimin e gjyqtarit të kësaj çështje penale e gjithashtu të gjykatës Themelore të Gjakovës në tërësi. … Continue reading Ndrecaj sillet në Gjykatë i lidhur me zinxhirë në duar dhe këmbë