Eprori rrëfen momentin kur Policia u sulmua me top dore e kallashnikov

Në gjykimin për sulmin ndaj zyrtarëve policorë të UNMIK-ut dhe atyre të Kosovës, ngjarje kjo e cila kishte ndodhur në vitin 2004, sulm për të cilin akuzohen Bedri Krasniqi e Alban Dizdari, në cilësi të dëshmitarit është dëgjuari edhe shefi i njësisë së hetimeve të asaj kohe, Isak Ejupi. Ai tha se në ditën kritike … Continue reading Eprori rrëfen momentin kur Policia u sulmua me top dore e kallashnikov