Dy policë dëshmojnë në gjykimin e të akuzuarit për 3 vrasje më 2004

Në gjykimin e Heset Salihajt, i akuzuar nga Prokuroria Speciale për vrasjen e Borko dhe Dobrivoje Stoliqit, më 2004, kanë dëshmuar dy zyrtarë policorë. Eksperti i balistikës, Çlirim Hajdini, rrëfeu në gjykatore se detyrë e tij ka qenë të kontrollonte armët se a janë funksionale dhe të bënte krahasimet me gëzhojat e gjetura në vendin … Continue reading Dy policë dëshmojnë në gjykimin e të akuzuarit për 3 vrasje më 2004