Dështon seanca në rastin ‘Veteranët’

  Seanca e paraparë të mbahej sot për rastin ‘Veteranët’, shkak i dështimit ishte mungesa e Faik Fazliut dhe Smajl Elezajt, dy nga të akuzuarit në këtë rast. Ky rast është kthyer në rigjykim nga Gjykata e Apelit me rekomandime dhe udhëzime për prokurorinë. Kryetari i trupit gjykues Gazmend Bahtiri, i caktoi afat prej 60 … Continue reading Dështon seanca në rastin ‘Veteranët’