Dështon seanca ndaj ish-policit të akuzuar për vrasje të rëndë

Vllaznim Hamdia, i akuzuar për vrasje të rëndë ka dalur para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzën e Prokurorisë e cila atë e ngarkon me tri vepra penale, vrasje të rëndë, armë mbajtje pa leje dhe përdorim të armës, por që seanca ndaj tij dështoj të mbahet. Shkak për mos mbajtjen e kësaj … Continue reading Dështon seanca ndaj ish-policit të akuzuar për vrasje të rëndë