Dështon seanca gjyqësore për korrupsion ndaj ish-ministrit Rikalo

Seanca gjyqësore ndaj ish-ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo dhe të tjerëve, të akuzuar për korrupsion ka dështuar të mbahet. Ish-ministri  i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural i Nenad Rikalo që akuzohet për korrupsion mungon në gjykim, mbrojtësi i tij avokati Mirodrag Brkljaq njoftoi që i mbrojturi i tij nuk mund të … Continue reading Dështon seanca gjyqësore për korrupsion ndaj ish-ministrit Rikalo