Dëshmitari i mbrojtur flet për babanë polic deri më 1997 dhe ngjarjet e ’98 në gjykimin ndaj Pjetër Shalës

Dëshmitari i mbrojtur i Zyrës së Prokurorit të Specializuar, është dëgjuar në seancë të mbyllur përveç një pjese të shkurtër ku seanca ka vijuar e hapur për publikun. Në Dhomat e Specializuara të Hagës po mbahet gjykimi ndaj Pjetër Shalës, i njohur si Komandant “Ujku”, i akuzuar për krime lufte. Shala ngarkohet për krimet që … Continue reading Dëshmitari i mbrojtur flet për babanë polic deri më 1997 dhe ngjarjet e ’98 në gjykimin ndaj Pjetër Shalës