Dënohen Rrahim Hashimi e Kadri Rexhepi

Gjykata e Prishtinës i ka dënuar Kadri Rexhepin dhe Rrahim Hashimin në akuzat për mashtrim të Faton Dalladakut lidhur me ndërtimin e një spitali në Prishtinë. Rrahim Hashimi është dënuar me 3 vjet e 9 muaj, ndërsa i akuzuari Kadri Rexhepi me 3 vjet burgim. Të akuzuarve në dënim do t’u llogaritet edhe koha e … Continue reading Dënohen Rrahim Hashimi e Kadri Rexhepi