Dalin para gjyqit inspektorët e akuzuar se lejuan ndërtime pa leje në Prevallë

Mungesa e njërit të akuzuar ka bërë që të dështojë mbajtja e seancës gjyqësore ndaj 4 inspektorëve të Komunës së Prizrenit dhe një inspektori të Ministrisë së Mjedisit, të akuzuar se lejuan ndërtime pa leje në Prevallë. Në Gjykatën e Prishtinës për sot ishte paraparë të mbahej shqyrtimi fillestar në rastin e inspektorëve të ndërtimit … Continue reading Dalin para gjyqit inspektorët e akuzuar se lejuan ndërtime pa leje në Prevallë