Babai i të vrarit nga polici në kazino: A ma ke vra djalin a jo, kaq po du me dit!

  “Unë e di që asgjë nuk më shfajëson nga fajësia për rastin konkret, por është mirë që ju me i dëgju përjetimet dhe gjendjen shëndetësore dhe mendore timen”. Kështu ka filluar rrëfimin e tij Shefki Spahiu, i akuzohet për veprën penale të vrasjes së rëndë në kazino në qytetin e Suharekës. Polici Spahiu me … Continue reading Babai i të vrarit nga polici në kazino: A ma ke vra djalin a jo, kaq po du me dit!