Arratisja në QKUK: Prokurorja kërkon që Sami Lushtaku të shpallet fajtor, avokati kundërshton

Prokurorja Speciale Florije Shamolli ka kërkuar nga trupi gjykues në rastin e arratisjes nga QKUK në vitin 2014 që të akuzuarit të shpallen fajtorë. I akuzuari kryesor në këtë rast është Sami Lushtaku, ish-kryetar i komunës së Skenderajt dhe ish-komandant i Zonës Operative të Drenicës në UÇK. Në seancën e sotme, prokurorja e rastit Florije … Continue reading Arratisja në QKUK: Prokurorja kërkon që Sami Lushtaku të shpallet fajtor, avokati kundërshton