Aktakuzë ndaj të kthyerit nga Siria që pretendohet se luftoi përkrah ISIS-it

Prokuroria Speciale ka ngritur një aktakuzë ndaj një të rikthyeri nga Siria, i cili është riatdhesuar në Kosovë, e i cili pretendohet se luftoi përkrah organizatës terroriste ISIS. Sipas Prokurorisë Speciale i pandehuri A.M. në korrik të vitit 2015 me paramendim dhe me dashje si dhe me përgatitje paraprake ka lëshuar territorin e Republikës së … Continue reading Aktakuzë ndaj të kthyerit nga Siria që pretendohet se luftoi përkrah ISIS-it