ZRrE mban të mbyllur mbledhjen ku diskutohet për licencimin e KELKOS-it, reagojnë ‘Pishtarët’

Organizata Jo Qeveritare “Pishtarët” ka reaguar ndaj mbledhjes së ardhshme të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, e cila pritet të mbahet e mbyllur për mediat dhe publikun. “Pishtarët” përmes një letre kanë ngritur dyshimet se arsyeja e mbylljes së mbledhjes për mediat dhe publikun është për shkak se ZRrE do të shqyrtojë licencimin e kompanisë … Continue reading ZRrE mban të mbyllur mbledhjen ku diskutohet për licencimin e KELKOS-it, reagojnë ‘Pishtarët’