ZRRE gjobit KEK-un me mbi 3 milionë euro e KOSTT-in me mbi 400 mijë euro

Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE) në mbledhjen e sotme ka vendosur gjoba ndaj Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK) dhe për Operatorin e Sistemit të Transmetimit dhe Tregut (KOSTT). Në njoftim bëhet e ditur se ZRRE KEK-un e ka gjobitur me 3.2 milionë euro kurse KOSTT-in me 439 mijë euro. “Në këtë seancë, pas shqyrtimit … Continue reading ZRRE gjobit KEK-un me mbi 3 milionë euro e KOSTT-in me mbi 400 mijë euro