Zjarri del jashtë kontrollit në ‘Bjeshkët e Nemuna’ – FOTO

U.d. i drejtorit të Parkut Kombëtar “Bjeshkët e Nemuna”, Fatmir Morina ka njoftuar se dje dhe sot zjarri ka përfshirë disa pjesë të pyjeve në territorin e Parkut Kombëtar “Bjeshkët e Nemuna”, përkatësisht në fshatin Stankaj dhe në rajonin e Milishevcit. “Intervenimi ka qenë në nivelin e duhur si nga ana e punonjësve të drejtorisë, … Continue reading Zjarri del jashtë kontrollit në ‘Bjeshkët e Nemuna’ – FOTO