Zjarrfikësit kërkojnë kalimin e Ligjit të Pagave, paralajmërojnë protesta

Sindikata e Zjarrfikësve të Kosovës ka mbajtur një konferencë për media, ku kanë shprehur pakënaqësitë e tyre dhe kanë kërkuar që Ligji i Pagave të kalojë. Në këtë konferencë gjithashtu u tha se premtimet e kryeministrit në largim, Ramush Haradinajt, për t’i plotësuar kërkesat e zjarrfikësve mbetën vetëm në letër. Kryetari i Sindikatës, Muharrem Beka, … Continue reading Zjarrfikësit kërkojnë kalimin e Ligjit të Pagave, paralajmërojnë protesta