Zhvillimet e fundit: Iran – Izrael

10:18 – Ushtria e Iranit thotë se operacioni ka “përfunduar”, paralajmëron SHBA-në dhe Izraelin kundër sulmeve të ardhshme Sardar Bagheri, shefi i Shtabit të Forcave të Armatosura të Iranit, tha se Irani i dërgoi një mesazh Shteteve të Bashkuara përmes ambasadës zvicerane duke paralajmëruar Uashingtonin se nëse bashkëpunon me Izraelin në veprimet e tyre të … Continue reading Zhvillimet e fundit: Iran – Izrael