Zhduket një e mitur në Gjilan

Një e mitur është raportuar si e zhdukur gjatë ditës së djeshme në Gjilan. Sipas njoftimit të bërë nga policia, një nënë ka raportuar se vajza e saj është zhdukur. Sipas ankueses, vajza e saj e mitur është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më, dhe nuk ka asnjë informacion për vendndodhjen e saj. … Continue reading Zhduket një e mitur në Gjilan