Zemaj i pakënaqur me punën e Inspektoratit Sanitar

Ministri në detyrë i Shëndetësisë, Armend Zemaj, është shprehur i pakënaqur me punën e Inspektoratit Sanitar. Zemaj ka thënë se do të kërkojnë raport nga ky inspektorat për shkak se po çalohet në inspektimin e mbajtjes së maskës dhe distancës. “Sot do të kërkojmë një raport nga Inspektoratit Sanitar pasi kemi parë që po mungon … Continue reading Zemaj i pakënaqur me punën e Inspektoratit Sanitar