Zaev, Rama e Vuçiq nënshkruajnë disa marrëveshje për bashkëpunim rajonal

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq dhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama kanë nënshkruar sot një paketë dokumentesh të memorandumit të mirëkuptimit për bashkëpunim rajonal. Kjo është bërë në Forumin Ekonomik për bashkëpunim rajonal, që më herët ishte prezantuar si “Mini-Shengeni Ballkanik”. Pas nënshkrimit të marrëveshjeve mes vendeve u … Continue reading Zaev, Rama e Vuçiq nënshkruajnë disa marrëveshje për bashkëpunim rajonal