VV-LDK bëhen bashkë pas polemikave të vikendit

Vikendin e kanë kaluar me polemika nga distanca përmes rrjeteve sociale ndërsa në ditën e parë të punës së kësaj jave, delegacionet e LDK-së dhe Vetëvendosjes janë bërë bashkë për të diskutuar për mundësinë e formimit të koalicionit. Ekipi gjashtë-anëtarësh i VV-së ka hyrë në selinë e LDK-së në orën 15, në takimin e pestë … Continue reading VV-LDK bëhen bashkë pas polemikave të vikendit