Vrasjet e grave, ministrja Haxhiu fton në takim udhëheqësit e institucioneve të sigurisë dhe drejtësisë

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka reaguar pas vrasjes së një gruaje në Pejë. I dyshuar për këtë vrasje është bashkëshorti i saj. Ky është rasti i dytë brenda pesë ditësh që gratë vriten në Kosovë. Për këtë shkak, Haxhiu thotë se ka ftuar sot në takim ministrin e Punëve të Brendshme, kryesuesit e këshillave, … Continue reading Vrasjet e grave, ministrja Haxhiu fton në takim udhëheqësit e institucioneve të sigurisë dhe drejtësisë