Vrasja e pesëfishtë në Gjilan, Mjekësia Ligjore tërheq trupat e viktimave

Trupat e viktimave të rastit tragjik që ka ndodhur sot rreth orës 13:00 në Gjilan janë tërhequr nga shtëpia ku u vranë nga ekipi i Mjekësisë Ligjore. Trupat e 5 viktimave janë futur në automjetet transportuese të Institutit të Mjekësisë Ligjore dhe do të dërgohen për obduksion në Prishtinë. 5 persona janë gjetur të vrarë … Continue reading Vrasja e pesëfishtë në Gjilan, Mjekësia Ligjore tërheq trupat e viktimave