Votohet Qeveria Kurti 2

Deputetët e Kosovës me 67   vota pro,  30  kundër dhe asnjë abstenim kanë votuar për Qeverinë e re të vendit. Kjo Qeveri do të udhëhiqet nga kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti. Kjo është përbërja e Qeverisë Kurti 2: Zëvendëskryeministër i parë për Integrime Evropiane, Zhvillim dhe Dialog, Besnik Bislimi. Zëvendëskryeministre e dytë dhe ministre … Continue reading Votohet Qeveria Kurti 2