‘Vota e artë’, Haxhi Shala thotë se Thaçi dhe Haradinaj i shkuan së bashku në shtëpi pas mesnatës

Ngritja e dorës së tij ishte vendimtare për krijimin e qeverisë së re dje në seancën e jashtëzakonshme të Kuvendit të Kosovës. Kështu, vota e Haxhi Shalës ishte e ‘artë’ për ekzekutivin të cilit i prin Avdullah Hoti i LDK-së. Vetë Haxhi Shala një ditë para seancës kishte deklaruar se nuk ka votë për qeverinë … Continue reading ‘Vota e artë’, Haxhi Shala thotë se Thaçi dhe Haradinaj i shkuan së bashku në shtëpi pas mesnatës