Vlera e koeficientit për paga në sektorin publik këtë vit do të jetë 105 euro

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës, kryeministri i vendit ka njoftuar se vlera e koeficientit për pagat në sektorin publik këtë vit do të jetë 105 euro. Kurti ka thënë se Ministria e Punëve të Brendshme dhe ajo e Financave kanë bërë përgatitjet e nevojshme sipas Ligjit të pagave. “Pas miratimit të Ligjit … Continue reading Vlera e koeficientit për paga në sektorin publik këtë vit do të jetë 105 euro