Vjosa Osmani i fton deputetët të mos e votojnë mocionin për rrëzimin e Qeverisë

Nënkryetarja e LDK-së dhe kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani, u ka bërë thirrje deputetëve të Kuvendit të Kosovës që të mos votojnë rrëzimin e Qeverisë përmes mocionit që e ka ngritur grupi i saj parlamentar. “Absolutisht nuk e përkrah këtë mocion dhe i bëj thirrje të gjithë deputetëve të Kuvendit që të mos e përkrahin … Continue reading Vjosa Osmani i fton deputetët të mos e votojnë mocionin për rrëzimin e Qeverisë