Vetëvendosje: Gjykata ka pezulluar lejet e Kelkos Energy për dy hidrocentralet në Lumbardhin e Deçanit

Lëvizja Vetëvendosje përmes një njoftimi ka thënë se Gjykata e Prishtinës ka marrë vendim për pezullimin e punës së dy hidrocentraleve që operojnë në Lumbardhin e Deçanit. Sipas një aktvendimi të Gjykatës të publikuar nga Vetëvendosje, Gjykata ka vendosur ta shtyjë ekzekutimin e lejeve dhe licencave që Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit, si dhe Zyra … Continue reading Vetëvendosje: Gjykata ka pezulluar lejet e Kelkos Energy për dy hidrocentralet në Lumbardhin e Deçanit