Vetëvendosje ankohet për dy vota në PZAP

Pasi dje ka përfunduar rinumërimi i mbi 1400 vendvotimeve, deri në këto momente në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka arritur vetëm një ankesë, e cila është bërë nga Lëvizja Vetëvendosje. Këtë ka bërë të ditur për KALLXO.com, Mulë Desku, kryesuesi i sekretariat të PZAP-së, i cili shtoi se ankesa është bërë për dy … Continue reading Vetëvendosje ankohet për dy vota në PZAP