Vetëm 12 kryetarë komunash marrin pjesë në takim me kryeministrin, për të diskutuar për pandeminë

Pas takimit me Komitetin për koordinimin dhe vlerësimin e situatës me pandeminë COVID-19, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, bashkë me ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia dhe ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, mbajti takim me kryetarët e komunave të Kosovës, për të diskutuar rëndësinë dhe angazhimin e gjithmbarshëm në përballje me … Continue reading Vetëm 12 kryetarë komunash marrin pjesë në takim me kryeministrin, për të diskutuar për pandeminë