Vendimi që kriminalizoi bastet dhe ndërtoi skemat e krimit

Vendimi i Qeverisë Haradinaj për t’u mbyllur kazinotë dhe lojërat e fatit ka mbetur pa u zbatuar. Biznesi që dikur gjeneronte mbi  20 milionë euro taksa për shtetin tash është duke i dërguar fitimet te grupet kriminale e të parapolitikës. Një hulumtim i emisionit “Drejtësia në Kosovë”, i kryer në disa qytete të Kosovës, ka … Continue reading Vendimi që kriminalizoi bastet dhe ndërtoi skemat e krimit