Vendimi i Qeverisë, në cilat orë nuk mund të dilni jashtë?

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e 15-të të saj ka marr disa vendime për parandalimin e virusit COVID-19. Ndër to edhe vendimin për ndalimin e qarkullimit të qytetarëve dhe automjeteve nga ora 10:00 deri në ora 16:00 pasdite. Në vendim, thuhet se, nga ora 20:00 në mbrëmje deri në ora 06:00 në mëngjes, gjithashtu nuk … Continue reading Vendimi i Qeverisë, në cilat orë nuk mund të dilni jashtë?