Vdes në SHSKUK një i burgosur

Një i burgosur ka vdekur mbrëmë në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës. Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar se i burgosuri R.S., 51 vjeçar ka vdekur mbrëmë rreth orës 2:55, në Kliniken e Neurologjisë së SHSKUK-së. “I njëjti gjatë mbajtjes së dënimit, gjatë vizitave sistematike nga personeli mjekësor i burgut, është diagnostikuar me … Continue reading Vdes në SHSKUK një i burgosur